Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Kegoda Wadon

 Lirik Lagu Tarling Kegoda Wadon - Dadang Anesa

Rasa kecewa, lara ning ati
Kula nelangsa, ditinggal laki

Kakang selingkuh, hubungan cinta
Kegoda wadon, wong due laki
Anak rabi, ditinggal kari
Anak lan rabi, mung bisa nangisi

Reff :
Kakang, nang apa sampe tega
Gawe lara, tanpa salah lan dosa

Ninggal , rabi kegoda cinta
Sampe tekang, rusak rumah tangga
Kula wong wadon, mung bisa nangis ketuwon
Apa abot mana, apa ning kluarga

Kakang selingkuh, hubungan cinta
Kegoda wadon, wong due laki
Anak rabi, ditinggal kari
Anak lan rabi, mung bisa nangisi

Reff :
Kakang, nang apa sampe tega
Gawe lara, tanpa salah lan dosa

Ninggal , rabi kegoda cinta
Sampe tekang, rusak rumah tangga
Kula wong wadon, mung bisa nangis ketuwon
Apa abot mana, apa ning kluarga

Rasa kecewa, lara ning ati
Kula nelangsa, ditinggal laki

Kakang selingkuh, hubungan cinta
Kegoda wadon, wong due laki
Anak rabi, ditinggal kari
Anak lan rabi, mung bisa nangisi

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dadang Anesa - Kegoda Wadon"

Posting Komentar