Lirik Lagu Tarling Devi Manual - Blaem Blaem

 Lirik Lagu Tarling Blaem Blaem - Devi Manual

Asale poyok-poyokan,
Saban ketemu ning dalan..
Asale wadan-wadanan,
Setiap kula pak-pakan..

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

reff:
Sing awit bocah cilik,
Sampe para manula..
Akeh sing pada ngalem,
Ning kula sih blaem-blaem..

Tangga kelawan batur,
Wong tua lan sedulur..
Akeh pemuda sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..
Masa sampean bli demen,
Ning kula sih blaem-blaem..

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

reff:
Sing awit bocah cilik,
Sampe para manula..
Akeh sing pada ngalem,
Ning kula sih blaem-blaem..

Tangga kelawan batur,
Wong tua lan sedulur..
Akeh pemuda sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

(aja kadiran dialem),
(bokatan kejegur keleb..)

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

reff:
Sing awit bocah cilik,
Sampe para manula..
Akeh sing pada ngalem,
Ning kula sih blaem-blaem..

Tangga kelawan batur,
Wong tua lan sedulur..
Akeh pemuda sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

(aja kadiran dialem),
(bokatan kejegur keleb..)

Semene kita ayune,
Semene kita gemblenge..
Akeh wong lanang sing seneng,
Ning kula sih blaem-blaem..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Devi Manual - Blaem Blaem"

Posting Komentar