Lirik Lagu Tarling Dewi Anjani - Kepatiwasa Cinta

 Lirik Lagu Tarling Kepatiwasa Cinta - Dewi Anjani

Kaya nangis, sejeroning ati
Yen kelingan, kasih pujaan
Kaya serba salah, pikire gelisah
Sampe nganggo sendal, silih asih ora krasa

Arep pasrah, lahir klawan batin
Kula wirang, watir bli dikawin
Kula wis rumasa, ora duwe harta
Mengkenen rasane, cinta kepatiwasa

reff :
Tengah wengi, sun maca jampi-jampi
Muga kula, bisa dadi siji

Kapuk kapas, ning duwur peturon
Kula puas, yen bisa kelakon
Kakang kua demen sampean

Arep pasrah, lahir klawan batin
Kula wirang, watir bli dikawin
Kula wis rumasa, ora duwe harta
Mengkenen rasane, cinta kepatiwasa

reff :
Tengah wengi, sun maca jampi-jampi
Muga kula, bisa dadi siji

Kapuk kapas, ning duwur peturon
Kula puas, yen bisa kelakon
Kakang kua demen sampean

Kaya nangis, sejeroning ati
Yen kelingan, kasih pujaan
Kaya serba salah, pikire gelisah
Sampe nganggo sendal, silih asih ora krasa

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dewi Anjani - Kepatiwasa Cinta"

Posting Komentar