Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Emped Nggramang

 Lirik Lagu Tarling Emped Nggramang - Dewi Kirana

Dadi lanang, aja kadiran wenang
Setiap wong wadon, kakang ngomonge sayang

Dasar sampean, lanang si hidung belang
Ning ndi tempate, pasti ana pacare

reff:
Due siji masih kurang,
Ora mikir, mengko bakal kecundang

Kaya ora due perasaan,
Kepengene, masih ugal-ugalan
Persis kaya, emped sing lagi nggramang
Awan bengi, kakang pengene miang

Dasar sampean, lanang si hidung belang
Ning ndi tempate, pasti ana pacare

reff:
Due siji masih kurang,
Ora mikir, mengko bakal kecundang

Kaya ora due perasaan,
Kepengene, masih ugal-ugalan
Persis kaya, emped sing lagi nggramang
Awan bengi, kakang pengene miang

Dadi lanang, aja kadiran wenang
Setiap wong wadon, kakang ngomonge sayang

Dasar sampean, lanang si hidung belang
Ning ndi tempate, pasti ana pacare

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dewi Kirana - Emped Nggramang"

Posting Komentar