Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Abot Demene

 Lirik Lagu Tarling Abot Demene – Dian Anic 

Najan kakang ningendi anane
Ora ilang wis abot demene
Bli kuat nahan kangene
Nunggu kakang kapan tekane

Cinta kula wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata

Reff:
Kaya nganggu fikiran
Curiga nguras ning badan
Sing watuire….
Gagal demenan…

Demen durung ketunggon
Rasane kaya ketuwon
Bayangane…
Selalu katon

Cinta kukla wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata

Reff:
Kaya nganggu fikiran
Curiga nguras ning badan
Sing watuire….
Gagal demenan…

Demen durung ketunggon
Rasane kaya ketuwon
Bayangane…
Selalu katon

Najan kakang ningendi anane
Ora ilang wis abot demene
Bli kuat nahan kangene
Nunggu kakang kapan tekane

Cinta kula wis nempel ning raga
Sampe kapan ora bakal sirna
Rindu bli bisa ditunda.. katon bae..
Kaya ning mata

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Abot Demene"

Posting Komentar