Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Akal Bulus

 Lirik Lagu Tarling Akal Bulus - Dian Anic

Aja dianggep kula wong wadon linglung
Sing gampang digawa ning karang suwung
Ngedengna duwit sekarung
Percuma ora bakal kesetrum
Ora bakal kula sujud lan ampun

Bagen kula wong susah
Larang regane
Moal bisa kerayu ning sapa bae
Najan sampean wonge bagus

Cintane sayange akal bulus
Sing diluruh wong wadon sing mulus-mulus

Reff:
Kula wis pengalaman ning sifate wong lanang
Yen demen wadon rela dirongrong
Yen wis kelakon pinteran bohong

Bagen sampean ganteng kula wis ora nglecer
Weru kartune tukang demenan bae
Ning wong wadon rakus nganggo akal bulus

Bagen kula wong susah
Larang regane
Moal bisa kerayu ning sapa bae
Najan sampean wonge bagus

Cintane sayange akal bulus
Sing diluruh wong wadon sing mulus-mulus

Reff:
Kula wis pengalaman ning sifate wong lanang
Yen demen wadon rela dirongrong
Yen wis kelakon pinteran bohong

Bagen sampean ganteng kula wis ora nglecer
Weru kartune tukang demenan bae
Ning wong wadon rakus nganggo akal bulus

Aja dianggep kula wong wadon linglung
Sing gampang digawa ning karang suwung
Ngedengna duwit sekarung
Percuma ora bakal kesetrum
Ora bakal kula sujud lan ampun

Bagen kula wong susah
Larang regane
Moal bisa kerayu ning sapa bae
Najan sampean wonge bagus

Cintane sayange akal bulus
Sing diluruh wong wadon sing mulus-mulus

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Akal Bulus"

Posting Komentar