Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Arjuna Ganteng

 Lirik Lagu Tarling Arjuna Ganteng - Dian Anic

Bagus temen rupane sapa bae arane
Kuayang senenge sun dadi jodone

Ganteng gagah perkasa satria sing pendawa
Arjuna ireng gawe pikiran puyeng
Gawe pikiran puyeng

Reff:
Najan ireng uwonge
Tapi ganteng rupane
Senajan ireng kulite
Bagus ning tingkah lakune

Bagen arjuna ireng
Julukane wong ganteng
Manis yen dipandeng mesem
Akeh wong wadon kesengsem
Arjuna ireng satria ganteng

Ganteng gagah perkasa satria sing pendawa
Arjuna ireng gawe pikiran puyeng
Gawe pikiran puyeng

Reff:
Najan ireng uwonge
Tapi ganteng rupane
Senajan ireng kulite
Bagus ning tingkah lakune

Bagen arjuna ireng
Julukane wong ganteng
Manis yen dipandeng mesem
Akeh wong wadon kesengsem
Arjuna ireng satria ganteng

Bagus temen rupane sapa bae arane
Kuayang senenge sun dadi jodone

Ganteng gagah perkasa satria sing pendawa
Arjuna ireng gawe pikiran puyeng
Gawe pikiran puyeng

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Arjuna Ganteng"

Posting Komentar