Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Asal Bareng

 Lirik Lagu Tarling Asal Bareng - Dian Anic

kunci rumah tangga kudu bareng nerima
enak dilakoni blenak bareng njalani

ibarat mengko lamun uwis dadi siji
kakang bakal setia lan arep sayang ning rabi

yen wis dadi siji kula duwe jalukan
sing eman ning kula uga bari wong tua

kakang gah ngarti jalukane senok siji
sing eman kluarga lan uga ning anak rabi

kunci rumah tangga kudu bareng nerima

rumah tangga en pengen seneng
najan uripe mlarat asal bareng

duit akeh wong ayu bli go jaminan
lamun rumah tanggane sering tukaran
wong loro bareng janji setia sampe mati
blenak bareng lakoni bareng njalani

yen wis dadi siji kula duwe jalukan
sing eman ning kula uga bari wong tua

kakang gah ngarti jalukane senok siji
sing eman kluarga lan uga ning anak rabi

kunci rumah tangga kudu bareng nerima

rumah tangga en pengen seneng
najan uripe mlarat asal bareng

duit akeh wong ayu bli go jaminan
lamun rumah tanggane sering tukaran
wong loro bareng janji setia sampe mati
blenak bareng lakoni bareng njalani

kunci rumah tangga kudu bareng nerima
enak dilakoni blenak bareng njalani

ibarat mengko lamun uwis dadi siji
kakang bakal setia lan arep sayang ning rabi

yen wis dadi siji kula duwe jalukan
sing eman ning kula uga bari wong tua

kakang gah ngarti jalukane senok siji
sing eman kluarga lan uga ning anak rabi

kunci rumah tangga kudu bareng nerima

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Asal Bareng"

Posting Komentar