Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Bapane Senok

 Lirik Lagu Tarling Bapane Senok - Dian Anic

Di usap bantale tek undang sukmane
Wong bagus jage eling pikire
Sing melas karo anak wadone
Di pegat sampean ora nemu dalan
Dalane jodoh kaya ketutup
Ning wong sejen ati bli kepincut

Kadang pengen kawin karo wong sejen
Batin mogok inget bapane senok
Selawase kula dadi rangdaan
Durung pernah dolanan wong lanang

Masih suci melas bae ning bekas laki
Bli kejagan kula pengen di baleni
Di pegat sampean ora nemu dalan

Dalane jodoh kaya ketutup
Ning wong sejen ati bli kepincut

Kadang pengen kawin karo wong sejen
Batin mogok inget bapane senok
Selawase kula dadi rangdaan
Durung pernah dolanan wong lanang

Masih suci melas bae ning bekas laki
Bli kejagan kula pengen di baleni
Di usap bantale tek undang sukmane

Wong bagus jage eling pikire
Sing melas karo anak wadone

Di pegat sampean ora nemu dalan
Dalane jodoh kaya ketutup
Ning wong sejen ati bli kepincut

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Bapane Senok"

Posting Komentar