Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Dermayu Hongkong

 Lirik Lagu Tarling Dermayu Hongkong - Dian Anic

Antara Dermayu Hongkong
Tulung kakang aja bohong
Sing melasa ning wong wadon
Aja gawe kula nangis ketuwon

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Dilawani wong wadon bujang
Sampean ing umah malah demenan

Reff:
Wong wadon lagi kerja
Wong lanange sanja
Kula ning kene kangelan
Sampean dolanan wadonan

Kaya kramas geni
Wong dihiyanati
Pengorbanan kula olihe kecewa
Kaya percuma kula molah kanggo apa

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Dilawani wong wadon bujang
Sampean ning umah malah demenan

Reff:
Wong wadon lagi kerja
Wong lanange sanja
Kula ning kene kangelan
Sampean dolanan wadonan

Kaya kramas geni
Wong dihiyanati
Pengorbanan kula olihe kecewa
Kaya percuma kula molah kanggo apa

Antara Dermayu Hongkong
Tulung kakang aja bohong
Sing melasa ning wong wadon
Aja gawe kula nangis ketuwon

Jare pengen gawe umah
Kula mangkat demi dika
Dilawani wong wadon bujang
Sampean ning umah malah demenan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Dermayu Hongkong"

Posting Komentar