Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Ganase Cinta

 Lirik Lagu Tarling Ganase Cinta - Dian Anic

Awale kakang gawe kula sumringah
Waktu wong loro bareng pandengan mata
Apa sing dirasa ati kaya bungah
sya lalalala...

Skien wis beda dalan ceritane
Kakang cuma lewat mung andon PHP
Hati sun kesiksa nahan panas bara
Ganase cinta

Reff:
Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Wis cukup semene bae
Wis cukup nanggung larane
Mendingan luruh sejene
Karuan langka rabine
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang

Awale kakang gawe kula sumringah
Waktu wong loro bareng pandengan mata
Apa sing dirasa ati kaya bungah
sya lalalala...

Skien wis beda dalan ceritane
Kakang cuma lewat mung andon PHP
Hati sun kesiksa nahan panas bara
Ganase cinta

Reff:
Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Wis cukup semene bae
Wis cukup nanggung larane
Mendingan luruh sejene
Karuan langka rabine
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Ganase Cinta"

Posting Komentar