Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Gara Gara Mantan

 Lirik Lagu Tarling Gara Gara Mantan - Dian Anic

Disayang lawase hubungan
Demenan dikawin wong liyan
Sekien sun nrima undangan
Ndeleng Kakang jejer ning kursi pelaminan

Bli nyangka bakale mengkenen
Nang apa bli sing awit bengen?
Ternyata jodohe wong sejen
Cinta sementara, larane permanen

Rasana ning ati wis campur aduk dadi siji
Duwe demenan siji bae malah diingkari
Takdir sih takdir, sampai kapan berakhir?
Mangan bli kolu, sampe lara pikir

Wis, sudah, amung berkepanjangan
Kula cuma bisa pasrah karo Gusti Pangeran
Sabar, oh, sabar melepas masa lajang
InsyaAllah bakal duwe boncengan

Remuk balung badan, masih bisa tek tahan
Larane ati sun nanggung wirang
Gara-gara mantan, sun ditinggal kawinan
Akhire dadi jomblo karatan

Bli nyangka bakale mengkenen
Nang apa bli sing awit bengen?
Ternyata jodohe wong sejen
Cinta sementara, larane permanen

Rasana ning ati wis campur aduk dadi siji
Duwe demenan siji bae malah diingkari
Takdir sih takdir, sampai kapan berakhir?
Mangan bli kolu, sampe lara pikir

Wis, sudah, amung berkepanjangan
Kula cuma bisa pasrah karo Gusti Pangeran
Sabar, oh, sabar melepas masa lajang
InsyaAllah bakal duwe boncengan

Remuk balung badan, masih bisa tek tahan
Larane ati sun nanggung wirang
Gara-gara mantan, sun ditinggal kawinan
Akhire dadi jomblo karatan.

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Gara Gara Mantan"

Posting Komentar