Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Njaluk Dikeloni

 Lirik Lagu Tarling Njaluk Dikeloni - Dian Anic

Grentes ningati Kelingan bae
Anak nangis ketuwon takon bapane
Sing ditangisi langka ning kene
Megat kula ngawin wadon sejene

Apa sampean wis ora eman
keturunan kurang mangan kurang jajan
Kula pisahan bli keberatan
Tapi anak aja dadi ambatan

Reff:
kang sing melasa ning keturunan
Awan lan bengi slalu kelangan
kang tilikana anak sampean
Najan sedelat butuh perhatian

Nginepa sewengi anak jaluk dikeloni
Aja duwe niat sing beli beli

Apa sampean wis ora eman
keturunan kurang mangan kurang jajan
Kula pisahan bli keberatan
Tapi anak aja dadi ambatan

( Ya allah ya gusti kula sabar kula ikhlas nrima segalane, asal kakang kelingan ning anak kang )

Reff:
kang sing melasa ning keturunan
Awan lan bengi slalu kelangan

( Mi mamae endi mi, enoke kangen pengen ketemu )

kang tilikana anak sampean
Najan sedelat butuh perhatian

Nginepa sewengi anak jaluk dikeloni
Aja duwe niat sing beli beli

Grentes ningati Kelingan bae
Anak nangis ketuwon takon bapane
Sing ditangisi langka ning kene
Megat kula ngawin wadon sejene

Apa sampean wis ora eman
keturunan kurang mangan kurang jajan
Kula pisahan bli keberatan
Tapi anak aja dadi ambatan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Njaluk Dikeloni"

Posting Komentar