Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Kanggo Kakang

 Lirik Lagu Tarling Kanggo Kakang - Dian Anic

Cinta kula kanggo kakang
Jiwaraga cuma kanggo kakang
Najan akeh godaan najan akeh rintangan
Kula ora bakalan kegembang

Kula kangen kula demen
Kula sayang cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pada nggoda
Kula ora bakalan kebita

Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu
Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang

Cinta sing suci sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji

Kula kangen kula demen
Kula sayang cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pada nggoda
Kula ora bakalan kebita

Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu
Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang

Cinta sing suci sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Kanggo Kakang"

Posting Komentar