Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Kawin Karo Bayi

 Lirik Lagu Tarling Kawin Karo Bayi - Dian Anic

Tujuane mengarep
Aja ndeleng meng guri
Yen bener ana karep
Aja ngungkit sing wis terjadi

Demenane ping pira
Mantane ana pira
Lamon luruh sing suci
Los, mana kawine karo bayi

Memang kula sering demenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamon kakang ragu ning kesucian
Buktiaken lamon wis kawinan
Keceluk wadon nakal
Nanging kula masih duwe akal

Demenane ping pira
Mantane ana pira
Lamon luruh sing suci
Los, mana kawine karo bayi

Memang kula sering demenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamon kakang ragu ning kesucian
Buktiaken lamon wis kawinan

Memang kula sering demenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamon kakang ragu ning kesucian
Buktiaken lamon wis kawinan
Keceluk wadon nakal
Nanging kula masih duwe akal

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Kawin Karo Bayi"

Posting Komentar