Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Klapa Dipangan Wulan

 Lirik Lagu Tarling Klapa Dipangan Wulan - Dian Anic

en kelingan waktune jaman semana
Banyu mata netes sampe bli krasa
Kelingan waktune loroan
Dodok bareng bari madu kasih sayang

Tapi kien mung tinggal kenangan
Langka maning sing dadi panutan
Cuma bayangan lan lamunan
Bantal guling sing go dadi korban

Reff:
Apa klalen bengen sumpah
Sampe kapan ora bakal pisah
Tapi ning buktine duh ora nyata
Sing ana cuma gawe kecewa

Dudu getun kula pisah
Sing digetuni nerima cinta
Pribasane klapa dipangan wulan
Ora nyangka akhire
Bakal pisahan

Tapi kien mung tinggal kenangan
Langka maning sing dadi panutan
Cuma bayangan lan lamunan
Bantal guling sing go dadi korban

Reff:
Apa klalen bengen sumpah
Sampe kapan ora bakal pisah
Tapi ning buktine duh ora nyata
Sing ana cuma gawe kecewa

Dudu getun kula pisah
Sing digetuni nerima cinta
Pribasane klapa dipangan wulan
Ora nyangka akhire
Bakal pisahan

Yen kelingan waktune jaman semana
Banyu mata netes sampe bli krasa
Kelingan waktune loroan
Dodok bareng bari madu kasih sayang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Klapa Dipangan Wulan"

Posting Komentar