Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Nembe Demen Lanang

 Lirik Lagu Tarling Nembe Demen Lanang - Dian Anic

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga
Kula mabok kepayang
Nembe demen ning lanang

Rasane seneng, ati sumringa
Due demenan ganteng kaya Arjuna
Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga

Kula kaya edan cangkem
Mata bli bisa merem
Sikil bli gelem anteng
Kelingan bae wong ganteng

Kula nembe demen lanang
Nembe weruh rasane
Yen digrayang rambute
Sebadan merinding kabeh

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga

Kula kaya edan cangkem
Mata bli bisa merem
Sikil bli gelem anteng
Kelingan bae wong ganteng

Kula nembe demen lanang
Nembe weruh rasane
Yen digrayang rambute
Sebadan merinding kabeh

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga
Kula mabok kepayang
Nembe demen ning lanang

Rasane seneng, ati sumringa
Due demenan ganteng kaya Arjuna
Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Nembe Demen Lanang"

Posting Komentar