Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Onder Udar

 Lirik Lagu Tarling Onder Udar - Dian Anic

Wong ganteng nu hideung
Ati kula wis demen
Ngedeng laplapan
Tangi laplapan
Wujude sampean
Nempel ning badan

Lamon kakang ragu
Sigaren dada kula
Ana senyume
Ana kembange
Bunga bunga cinta
Kanggo si aa

Reff:
Lagi bengi kula ngimpi
Ondere udaaaar
Kaya wis pareeeek
Arep di lamar

Lamon kula bisa kawin
Karo sampeaaaan
Di baba pasang
Numpake jaraaan

Lamon kakang ragu
Sigaren dada kula
Ana senyume
Ana kembange
Bunga bunga cinta
Kanggo si aa

Reff:
Lagi bengi kula ngimpi
Ondere udaaaar
Kaya wis parek
Arep di lamar

Lamon kula bisa kawin
Karo sampean
Di baba pasang
Numpake jaran

Wong ganteng nu hideung
Ati kula wis demen
Ngedeng laplapan
Tangi laplapan
Wujude sampean
Nempel ning badan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Onder Udar"

Posting Komentar