Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Pasar Gebang

 Lirik Lagu Tarling  Pasar Gebang - Dian Anic

Pasar gebang ning pinggir dalan
Rame wong blanja karo wong dagang
Lamon kakang sayang lan eman
Mangga aja ragu lan bimbang

Warung tegal murah meriah
Kota jakarta metropolitan
Lamun kakang sayang lan cinta
Sing tek jaluk asal temenan

Reff:
Kembang kembang pelem Kembang kembang pelem segrima grima
Tuku tuku jeruk tuku tuku jeruk ning palimanan

Kula kula gelem kula kula gelem yen kakang cinta
Tapi sing tek jaluk kakang kula aja kanggo dolanan
Aja ragu aja bimbang lambun bener bener sayang
Mumpung kula masih dewekan

pasar gebang ning pinggir dalan
Rame wong blanja karo wong dagang
Lamon kakang sayang lan eman
Mangga aja ragu lan bimbang

Reff:
Kembang kembang pelem Kembang kembang pelem segrima grima
Tuku tuku jeruk tuku tuku jeruk ning palimanan

Kula kula gelem kula kula gelem yen kakang cinta
Tapi sing tek jaluk kakang kula aja kanggo dolanan
Aja ragu aja bimbang lambun bener bener sayang
Mumpung kula masih dewekan

Pasar gebang ning pinggir dalan
Rame wong blanja karo wong dagang
Lamon kakang sayang lan eman
Mangga aja ragu lan bimbang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Pasar Gebang"

Posting Komentar