Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Rong Puluh Ewu

 Lirik Lagu Tarling Rong Puluh Ewu - Dian Anic

Duh kakang… dolanan wadon
Kien kakang wis jarang ketunggon
Apa kula uwis blesak dipandenge uwis blenak
Hoooo… Wis bli pernah nganggo bedak

Ingeta lagi kula masih prawan
Bengen kakang ning kula kedanan
Kien repot ngurus anak
Nanggo dandan bli kecebak hooooo
Dudu saking kula blesak

Reff:
Yen pengen rabine ayu
Mai blanja aja rong puluh ewu
Haaa…

Singendi nggo tuku boreh
Isi kantong laka kertas langka receh

Ingeta lagi kula masih prawan
Bengen kakang ning kula kedanan
Kien repot ngurus anak
Nanggo dandan bli kecebak hooooo
Dudu saking kula blesak

Reff:
Yen pengen rabine ayu
Mai blanja aja rong puluh ewu
Haaa…

Singendi nggo tuku boreh
Isi kantong laka kertas langka receh

Duh kakang… dolanan wadon
Kien kakang wis jarang ketunggon
Apa kula uwis blesak dipandenge uwis blenak
Hoooo… Wis bli pernah nganggo bedak

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dian Anic - Rong Puluh Ewu"

Posting Komentar