Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Klambi Abang

 Lirik Lagu Tarling Klambi Abang - Diana Sastra

Klambi abang anggone, pantes temen katone
Larak lirik matane, kapan bae kenale
Wonge ganteng rupane, sopan santun tindake
Sapa bae wadone, kang bakal dadi jodone

Reff :
Kumis tipis ning lambe, omong lamis ucape
Ora kari ning basan, gawe kula kedanan

Klambi abang anggone, pantes temen katone
Larak lirik matane, kapan bae kenale
Wonge ganteng rupane, sopan santun tindake
Sapa bae wadone, kang bakal dadi jodone

Reff :
Kumis tipis ning lambe, omong lamis ucape
Ora kari ning basan, gawe kula kedanan

Klambi abang anggone, pantes temen katone
Larak lirik matane, kapan bae kenale
Wonge ganteng rupane, sopan santun tindake
Sapa bae wadone, kang bakal dadi jodone

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Diana Sastra - Klambi Abang"

Posting Komentar