Lirik Lagu Tarling Dina Mariana - Godong Gunda

 Lirik Lagu Tarling Godong Gunda - Dina Mariana

Teles kebes,
Pipi kenang banyu mata
Kula nangis ning batin
Wong lanang kawin maning

Godong gunda,
Paite durung sepira
Pait sing luwi para,
Dipegat tanpa salah

Reff :
Kula arep laki maning,
Watir bli eman ning bocah
Bokat kasih sayange,
Ora kaya bapane

Lamon kula rangda bae,
Yen turu langka bature
Butuh yen jagad bengi,
Sun langka sing ngeloni

Ngenteni laki bengen,
Bli tentu ngajak balen

Godong gunda,
Paite durung sepira
Pait sing luwi para,
Dipegat tanpa salah

Reff :
Kula arep laki maning,
Watir bli eman ning bocah
Bokat kasih sayange,
Ora kaya bapane

Lamon kula rangda bae,
Yen turu langka bature
Butuh yen jagad bengi,
Sun langka sing ngeloni

Ngenteni laki bengen,
Bli tentu ngajak balen

Teles kebes,
Pipi kenang banyu mata
Kula nangis ning batin
Wong lanang kawin maning

Godong gunda,
Paite durung sepira
Pait sing luwi para,
Dipegat tanpa salah

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dina Mariana - Godong Gunda"

Posting Komentar