Lirik Lagu Tarling Dina Mariana - Sewu Kenangan

 Lirik Lagu Tarling Sewu Kenangan - Dina Mariana

Kesawang indah panorama,
Gemercik banyu ning salam darma
Dihiasi kiwe tengen tetanduran,
Dadi saksi wong loro lagi guyonan

Kepaksa kita putus ning dalan,
Wong tua ora restu hubungan
Senajana wong loro saling cinta,
Sing percaya bli bakal nemu bahagia

Reff :
Dudu saking kula sulaya ning janji
Nanging cinta ora kudu nduweni

Mungkin garis takdir wis nentokena
Kisah cinta mung tinggal cerita
Indah salam darma, indah cinta kita
Ning duwur bendungan, sewu kenangan

Kepaksa kita putus ning dalan,
Wong tua ora restu hubungan
Senajana wong loro saling cinta,
Sing percaya bli bakal nemu bahagia

Reff :
Dudu saking kula sulaya ning janji
Nanging cinta ora kudu nduweni

Mungkin garis takdir wis nentokena
Kisah cinta mung tinggal cerita
Indah salam darma, indah cinta kita
Ning duwur bendungan, sewu kenangan

Kesawang indah panorama,
Gemercik banyu ning salam darma
Dihiasi kiwe tengen tetanduran,
Dadi saksi wong loro lagi guyonan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Dina Mariana - Sewu Kenangan"

Posting Komentar