Lirik Lagu Tarling Ega Gebbyca - Yuyu Kangkang

 Lirik Lagu Tarling Yuyu Kangkang - Ega Gebbyca

Wis setahun kula ditinggal laki
Ora dipagat lan ora ditonggoni
Kakang lunga karo wong wadon lian
Kelara-lara ati panas ati perih

Yuyu kangkang sikile sanga
Sun kelayu-kelayu ning kakang
Inget bae ning kasih sayange

Kakang tega ninggal kari kula
Yuyu kangkang sikile sanga

Reff
Tandur ngoyos nggo nyumponi bocah
Kakang tega nglelara badan kula

Tandur ngoyos nggo nyumponi bocah
Kakang tega ninggal kari kula

Aja dumeh kula demen bae
Aja dumeh kula nrima bae

Yuyu kangkang sikile sanga
Sun kelayu-kelayu ning kakang
Inget bae ning kasih sayange

Kakang tega ninggal kari kula
Yuyu kangkang sikile sanga

Reff
Tandur ngoyos nggo nyumponi bocah
Kakang tega nglelara badan kula

Tandur ngoyos nggo nyumponi bocah
Kakang tega ninggal kari kula

Aja dumeh kula demen bae
Aja dumeh kula nrima bae

Wis setahun kula ditinggal laki
Ora dipagat lan ora ditonggoni
Kakang lunga karo wong wadon lian
Kelara-lara ati panas ati perih

Yuyu kangkang sikile sanga
Sun kelayu-kelayu ning kakang
Inget bae ning kasih sayange

Kakang tega ninggal kari kula
Yuyu kangkang sikile sanga

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ega Gebbyca - Yuyu Kangkang"

Posting Komentar