Lirik Lagu Tarling Enik Pratiwi - Dadi Rebutan

 Lirik Lagu Tarling Dadi Rebutan - Enik Pratiwi

Ganteng sih memang ngganteng
Pantes akeh sing demen
Ora heran yen dadi rebutan

Najan nembe sepisan
Kula kenal sampean
Ati kula langsung deg-degan
Ganteng sih memang ngganteng

Reff :
Bokat, nasibe badan
Kula wong wis rangda, oli pasangan

Kakang kulane melang,
Demene ning kula, cuma bohongan
Kula emong, yen sampean bohong

Najan nembe sepisan
Kula kenal sampean
Ati kula langsung deg-degan
Ganteng sih memang ngganteng

Reff :
Bokat, nasibe badan
Kula wong wis rangda, oli pasangan

Kakang kulane melang,
Demene ning kula, cuma bohongan
Kula emong, yen sampean bohong

Ganteng sih memang ngganteng
Pantes akeh sing demen
Ora heran yen dadi rebutan

Najan nembe sepisan
Kula kenal sampean
Ati kula langsung deg-degan
Ganteng sih memang ngganteng

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Enik Pratiwi - Dadi Rebutan"

Posting Komentar