Lirik Lagu Tarling Ida Sonia - Seneng Dewek Bae

 Lirik Lagu Tarling Seneng Dewek Bae - Ida Sonia

Kepriben karepe, apa sih maksude
Setaun lawas jamane, langka kabar begjane
Langka teka-tekane, langka keputusane

Dipegat gan ora, ketunggon gan beli
Rasa-rasane wis bosen, pegel ngarep-ngarepe
Langka tanggungjawabe, langka perasaane
Nemen-nemen dipikiri, bisa mati bunuh diri

reff:
Dasar wong lanang, ora dueni wewirang
Pikirane, kaya bujang bae

Kula sih emon, yen terus arep mengkonon
Bagen sora, sun urip dadi rangda
Apa artine kang, wong rumah tangga
Lamon uripe, seneng dewek bae

Dipegat gan ora, ketunggon gan beli
Rasa-rasane wis bosen, pegel ngarep-ngarepe
Langka tanggungjawabe, langka perasaane
Nemen-nemen dipikiri, bisa mati bunuh diri

reff:
Dasar wong lanang, ora dueni wewirang
Pikirane, kaya bujang bae

Kula sih emon, yen terus arep mengkonon
Bagen sora, sun urip dadi rangda
Apa artine kang, wong rumah tangga
Lamon uripe, seneng dewek bae

Dipegat gan ora, ketunggon gan beli
Rasa-rasane wis bosen, pegel ngarep-ngarepe
Langka tanggungjawabe, langka perasaane
Nemen-nemen dipikiri, bisa mati bunuh diri

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ida Sonia - Seneng Dewek Bae"

Posting Komentar