Lirik Lagu Tarling IIn Varera - Bekas Mubengi

 Lirik Lagu Tarling Bekas Mubengi - Iin Varera

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling IIn Varera - Bekas Mubengi"

Posting Komentar