Lirik Lagu Tarling Iis Dalifah - Dianggap Selingan

 Lirik Lagu Tarling Dianggap Selingan - Iis Dalifah

Rasa getune ning guri
Demeni wong due rabi
Kula dianggap selingan
Blenake wayah giliran

Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip mati ya ora
Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane

Lara ning ati….. Getune setengah mati….

Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip mati ya ora
Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane

Lara ning ati….. Getune setengah mati….

Rasa getune ning guri
Demeni wong due rabi
Kula dianggap selingan
Blenake wayah giliran

Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Iis Dalifah - Dianggap Selingan"

Posting Komentar