Lirik Lagu Tarling Ine Indriati - Gula tebu

 Lirik Lagu Tarling Gula Tebu - Ine Indriati

Janjine, semanis gula tebu
Sampean, mung bisa ngerayu
Wong lanang, ibarate kumbang
Yen wis nyokot, ditinggal miyang

Nyerocos, persis minuman soda
Yen ngerayu, segala macam cara
Kadiran, sampean ganteng rupane
Cuma sayang, blesak atine

reff :
Aja kadiran, dadi wong ganteng
Ning kana seneng, ning kene demen

Saban wong wadon, dirayu cinta
Akeh sing korban, kenang asmara
Dasare, sampean, ngakali nyemplungi
Lamon wis nyicipi, pasti ditinggal kari

Nyerocos, persis minuman soda
Yen ngerayu, segala macam cara
Kadiran, sampean ganteng rupane
Cuma sayang, blesak atine

reff :
Aja kadiran, dadi wong ganteng
Ning kana seneng, ning kene demen

Saban wong wadon, dirayu cinta
Akeh sing korban, kenang asmara
Dasare, sampean, ngakali nyemplungi
Lamon wis nyicipi, pasti ditinggal kari

Janjine, semanis gula tebu
Sampean, mung bisa ngerayu
Wong lanang, ibarate kumbang
Yen wis nyokot, ditinggal miyang

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ine Indriati - Gula tebu"

Posting Komentar