Lirik Lagu Tarling Ita Erlita - Enak Rangdaan

 Lirik Lagu Tarling Enak Rangdaan - Ita Erlita

Wis wareg kula digawe lara,
Wis bosen digawe kecewa..
Telung balen kula kawinan,
Saben due laki ning gange ora kaberan..

Karo wong ganteng gawe lara ning weteng,
Karo sopir ana wong ayu mampir..
Karo dalang doyan demenan,
Kadang putus harapan enak dadi rangdaan..

reff:
Bener jarene wong tua,
Milih jodoh kudu sing waspada..

Aja sampe kaya nasib kula,
Rumah tangga wareg dilelara..
Mending milih wong tani setia ning anak rabi,
Urip seneng sugih beras pari..

Karo wong ganteng gawe lara ning weteng,
Karo sopir ana wong ayu mampir..
Karo dalang doyan demenan,
Kadang putus harapan enak dadi rangdaan..

reff:
Bener jarene wong tua,
Milih jodoh kudu sing waspada..

Aja sampe kaya nasib kula,
Rumah tangga wareg dilelara..
Mending milih wong tani setia ning anak rabi,
Urip seneng sugih beras pari..

Karo wong ganteng gawe lara ning weteng,
Karo sopir ana wong ayu mampir..
Karo dalang doyan demenan,
Kadang putus harapan enak dadi rangdaan..

reff:
Bener jarene wong tua,
Milih jodoh kudu sing waspada..

Aja sampe kaya nasib kula,
Rumah tangga wareg dilelara..
Mending milih wong tani setia ning anak rabi,
Urip seneng sugih beras pari..

Wis wareg kula digawe lara,
Wis bosen digawe kecewa..
Telung balen kula kawinan,
Saben due laki ning gange ora kaberan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ita Erlita - Enak Rangdaan"

Posting Komentar