Lirik Lagu Tarling Itje Sanusi - Kapan Tekane

 Lirik Lagu Tarling Itje Sanusi - Kapan Tekane

Lawas jamane, pegel kula nunggune
Langka beritane, langka bejane

Janji sewulan, mangkat ning perantauan
Sampe tetaunan, duh kakang tegelan
Ninggalaken si badan, kula kari dewekan
Lawas ning negeri sebrang,apa wis bli kelingan ‘

Reff :
Kang…kulane kelingan
Awan sun kebayang, bengi sun keimpi
Mikiri sampean siji

Kang…, sun keras rindu
Wis keliwat waktu
Sun pengen ketemu, ati rasa kelayu

Kelayu ning sampean, kapan tekane
Mangkat ning negeri sebrang
Sampe tekan seprene

Janji sewulan, mangkat ning perantauan
Sampe tetaunan, duh kakang tegelan
Ninggalaken si badan, kula kari dewekan
Lawas ning negeri sebrang,apa wis bli kelingan ‘

Reff :
Kang…kulane kelingan
Awan sun kebayang, bengi sun keimpi
Mikiri sampean siji

Kang…, sun keras rindu
Wis keliwat waktu
Sun pengen ketemu, ati rasa kelayu

Kelayu ning sampean, kapan tekane
Mangkat ning negeri sebrang
Sampe tekan seprene

Janji sewulan, mangkat ning perantauan
Sampe tetaunan, duh kakang tegelan
Ninggalaken si badan, kula kari dewekan
Lawas ning negeri sebrang,apa wis bli kelingan

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Itje Sanusi - Kapan Tekane"

Posting Komentar