Lirik Lagu Tarling Ity Ashella - Lanang Perkasa

 Lirik Lagu Tarling Lanang Perkasa - Ity Ashella

Milih lanang sing rosa,
Bisa nyumponi kluarga
Kuat segala-gala,
Iku lanang perkasa

Kakang apa jimate,
Kulane kelingan bae
Najan diwayu papat,
Sing penting aja dipegat

Reff :
Kula wadon, ora kalah karo batur
Bisa ning dapur ning kasur
Asal kakang tulung aja sok nempur

Bagen mangan, cukup sega karo uya
Kula wis seneng lan bunga
Due laki angger bisa ning umah

Kakang apa jimate,
Kulane kelingan bae
Najan diwayu papat,
Sing penting aja dipegat

Reff :
Kula wadon, ora kalah karo batur
Bisa ning dapur ning kasur
Asal kakang tulung aja sok nempur

Bagen mangan, cukup sega karo uya
Kula wis seneng lan bunga
Due laki angger bisa ning umah

Milih lanang sing rosa,
Bisa nyumponi kluarga
Kuat segala-gala,
Iku lanang perkasa

Kakang apa jimate,
Kulane kelingan bae
Najan diwayu papat,
Sing penting aja dipegat

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ity Ashella - Lanang Perkasa"

Posting Komentar