Lirik Lagu Tarling Ity Ashella - Ngawin Tangga

 Lirik Lagu Tarling Ngawin Tangga - Ity Ashella

Demenan karo kula, kawine karo tangga
Bli sanggup nyawange, waktu pengantenane
Gumerlip lampu hiasane

Kula dianggep sampah, dibuang tanpa dosa
Lunga nuruti dalan, kula tanpa tujuan
Hindari, kekasih pengantenan

reff :
Berebes mili, banyu mata ning pipi
Kekasih ati, ning kula bli perduli
Lara ati, demen bli dadi siji

Gara-gara cinta, kula dadi sengsara
Lunga-lunga, ora betah ning umah
Jiwa raga rusak karena cinta

Kula dianggep sampah, dibuang tanpa dosa
Lunga nuruti dalan, kula tanpa tujuan
Hindari, kekasih pengantenan

reff :
Berebes mili, banyu mata ning pipi
Kekasih ati, ning kula bli perduli
Lara ati, demen bli dadi siji

Gara-gara cinta, kula dadi sengsara
Lunga-lunga, ora betah ning umah
Jiwa raga rusak karena cinta

Demenan karo kula, kawine karo tangga
Bli sanggup nyawange, waktu pengantenane
Gumerlip lampu hiasane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ity Ashella - Ngawin Tangga"

Posting Komentar