Lirik Lagu Tarling Iwi S - Aja Marek Maning

 Lirik Lagu Tarling Aja Marek Maning - Iwi S

Aja marek maning, sun wis ora demen
Ra pengen kesanding, nyawange wis bosen
Kula dadi korban, gara-gara cinta
Asale sampean, sing gawe pendusta

Semene rasane, wong disiksa batin
Kanggo pengarepe, ora maning-maning
Cinta kurang teliti, ngrusak jiwa raga
Contone wis bukti, kaya nasib kula

Reff :
Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda

Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda
Yen ora waspada, mengkone cilaka
Yen ora waspada, mengkone sengsara

Semene rasane, wong disiksa batin
Kanggo pengarepe, ora maning-maning
Cinta kurang teliti, ngrusak jiwa raga
Contone wis bukti, kaya nasib kula

Reff :
Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda

Cinta gawe bunga, sok gawe cilaka
Mula sing waspada, ja gampang kegoda
Yen ora waspada, mengkone cilaka
Yen ora waspada, mengkone sengsara

Aja marek maning, sun wis ora demen
Ra pengen kesanding, nyawange wis bosen
Kula dadi korban, gara-gara cinta
Asale sampean, sing gawe pendusta

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Iwi S - Aja Marek Maning"

Posting Komentar