Lirik Lagu Tarling Minih Sulastri - Pupu Bayu

 Lirik Lagu Tarling pupu Bayu - Minih Sulastri

Langit katone mendhung, jagat kayane suwung
Sekien kula keduhung, batin ngerasa getun..

Bengen kula ngerasa salah, ning kakang kula ngina
Sekien diapakena, kaya kebayang ning mata..

reff :
Aduh kang.. kula melu, bli kuat nahan rindu
Awak lemes pada lesu, kaya wong dipupu bayu..

Aduh kang.. kula melu, bli kuat nahan rindu
Awak lemes pada lesu, kaya wong dipupu bayu,
Awak lemes pada lesu, kaya wong dipupu bayu..

Tulung kang tambanana, yen kakang sayang ning kula
Sungguh ora disangka, kakang lanang satria..

reff :
Aduh kang.. kula melu, bli kuat nahan rindu
Awak lemes pada lesu, kaya wong dipupu bayu..

Aduh kang.. kula melu, bli kuat nahan rindu
Awak lemes pada lesu, kaya wong dipupu bayu,
Awak lemes pada lesu, kaya wong dipupu bayu..

Langit katone mendhung, jagat kayane suwung
Sekien kula keduhung, batin ngerasa getun..

Bengen kula ngerasa salah, ning kakang kula ngina
Sekien diapakena, kaya kebayang ning mata..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Minih Sulastri - Pupu Bayu"

Posting Komentar