Lirik Lagu Tarling Nina Agustin - Wong Lanang Ngedani

 Lirik Lagu Tarling Wong Lanang Ngedani - Nina Agustin

Nembe sekien nemoni,
Wong lanang gawe ngedani,
Mata kesawang sedep,
Cungur kesawang sedep,
Awake, sikile, kesawang sedep kabeh..

Lamon bli isin ning tangga,
Bagen sun ngalai sanja,
Cengklok rasa ting krejet,
Pengen pisan nglenjeri,
Apasih, si ganteng, lagi ngulap-ngulapi..

reff:
Yen ning peturon dewekan,
Merem melik bli karuan,
Inget bae ning si kakang,
Bantal guling nggo sasaran..

Lamona ora kelakon,
Bagen sun dibungkus lawon,
Rela mati bunuh diri,
Nggantung ning wit semanggi..

Lamon bli isin ning tangga,
Bagen sun ngalai sanja,
Dengkul rasa ting krejet,
Pengen pisan nglenjeri,
Apasih, si ganteng, lagi ngulap-ngulapi..

reff:
Yen ning peturon dewekan,
Merem melik bli karuan,
Inget bae ning si kakang,
Bantal guling nggo sasaran..

Lamona ora kelakon,
Bagen sun dibungkus lawon,
Rela mati bunuh diri,
Nggantung ning wit semanggi..

Nembe sekien nemoni,
Wong lanang gawe ngedani,
Mata kesawang sedep,
Cungur kesawang sedep,
Awake, sikile, kesawang sedep kabeh..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nina Agustin - Wong Lanang Ngedani"

Posting Komentar