Lirik Lagu Tarling Nina Yani - Jambakan Rambut

 Lirik Lagu Tarling Jambakan Rambut - Nina Yani

Aja keder-keder, milih ya sing bener
Aja sampe ribut, bokat jambakan rambut

Yen berat ning kula, nyi enom dipegat
Berat ning nyi enom, bagen kula sing minggat

Reff :
Nembe bisa mangan, sampean pengen wayuan
Apa ora krasa, lagi waktu sengsara

Kula si wong wadon, ora nduweni wewenang
Terserah sampean, sing dadi wong lanang

Lamun kakang nekat, kula gawis siap
Kenimbang diwayu, bagen sora dipegat

Yen berat ning kula, nyi enom dipegat
Berat ning nyi enom, bagen kula sing minggat

Reff :
Nembe bisa mangan, sampean pengen wayuan
Apa ora krasa, lagi waktu sengsara

Kula si wong wadon, ora nduweni wewenang
Terserah sampean, sing dadi wong lanang

Lamun kakang nekat, kula gawis siap
Kenimbang diwayu, bagen sora dipegat

Aja keder-keder, milih ya sing bener
Aja sampe ribut, bokat jambakan rambut

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nina Yani - Jambakan Rambut"

Posting Komentar