Lirik Lagu Tarling Noor Elfathony - Luruh Kemat

 Lirik Lagu Tarling Luruh Kemat - Noor Elfathony

Puasa mutih, pati geni tek lakoni
Dzikir wengi, sabendina ora kari
Demi cintane kula, karo kang irman
Sebab demene kula, ora kejagan..

Najan weruh, sampean wis due rabi
Tapi cinta kula ora bisa mari,
Arepan luru bibit, kemat sing mandi
Kanggo mikat, cintane pujaan ati..

reff :
Mimi tulungana, arep sambat ning sapa
Ati sun kesengsem, kelingan wong sumur adem..

Ana pribasane, wit kangndu akeh godonge
Ati kula rindu, pengene ketemu bae
Kula demen kang irman, ora kejagan..

Najan weruh, sampean wis due rabi
Tapi cinta kula ora bisa mari,
Arepan luru bibit, kemat sing mandi
Kanggo mikat, cintane pujaan ati..

reff :
Mimi tulungana, arep sambat ning sapa
Ati sun kesengsem, kelingan wong sumur adem..

Ana pribasane, wit kangndu akeh godonge
Ati kula rindu, pengene ketemu bae
Kula demen kang irman, ora kejagan..

Puasa mutih, pati geni tek lakoni
Dzikir wengi, sabendina ora kari
Demi cintane kula, karo kang irman
Sebab demene kula, ora kejagan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Noor Elfathony - Luruh Kemat"

Posting Komentar