Lirik Lagu Tarling Noor Elfathony - Takon Bapane

 Lirik Lagu Tarling Takon Bapane - Noor Elfathony

Ngelamun, ning tengahe wengi
Mikiri, laki sing ning luar negri
Janjine, cuma setaun
Nangapa bertaun-taun..

Ditinggal, ning laki duwe kandungan
Apa kakang, wis beli kelingan
Sampe kien bocah wis gede,
Wis bisa takon bapane,
Ngelamun, ning tengahe wengi

reff:
Kula pernah, kirim salam
Tapi lewat, angin kumbang

Tulung kang jage balik kang
Anak sering takon bapak
Salam rindu salam sayang,
Salam kangen sing kadoan..

Ditinggal, ning laki duwe kandungan
Apa kakang, wis beli kelingan
Sampe kien bocah wis gede,
Wis bisa takon bapane
Ngelamun, ning tengahe wengi

reff:
Kula pernah, kirim salam
Tapi lewat, angin kumbang

Tulung kang jage balik kang
Anak sering takon bapak
Salam rindu salam sayang,
Salam kangen sing kadoan..

Ngelamun, ning tengahe wengi
Mikiri, laki sing ning luar negri
Janjine, cuma setaun
Nangapa bertaun-taun..

Ditinggal, ning laki duwe kandungan
Apa kakang, wis beli kelingan
Sampe kien bocah wis gede,
Wis bisa takon bapane,
Ngelamun, ning tengahe wengi..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Noor Elfathony - Takon Bapane"

Posting Komentar