Lirik Lagu Tarling Noormayanti - Luru Ganti

 Lirik Lagu Tarling Luru Ganti - Noormayanti

Yen bengi nangisi, luka derita ning jero ati
Dadi istri kula, ngormati sampean cuma nyakiti

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

Reff :
Tek akui ning ati masih kelingan
Karo kakang sayang, pernah bebarengan
Tapi.., maafaken kula sayang
Mending sun luru ganti, sing suka lan nerima

Sing penting eman lan sayang, sehati lan setia
Dadi pendamping sehidup semati

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

Reff :
Tek akui ning ati masih kelingan
Karo kakang sayang, pernah bebarengan
Tapi.., maafaken kula sayang
Mending sun luru ganti, sing suka lan nerima

Sing penting eman lan sayang, sehati lan setia
Dadi pendamping sehidup semati

Yen bengi nangisi, luka derita ning jero ati
Dadi istri kula, ngormati sampean cuma nyakiti

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Noormayanti - Luru Ganti"

Posting Komentar