Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Njajal Jampi Anyar

 Lirik Lagu Tarling Njajal Jampi Anyar - Nunung Alvi

Suket merang dami,
Cukul ning lelerang..
Kuat apa beli digawa wayuan,
Pusing ning pikiran..

Ning uma wedi rabi,
ning jaba ngulati..
Jajal jampi anyar selingkuh demenan,
Kula wis bli tahan..

reff:
Aja kadiran,
Wong lanang due wewenang..
Nganggep wong wadon,
Mung bisa nunggu pawon..

Sifat wong wadon,
Lir pedaringan kosong..
Ora diisi pasti wetenge kempong,
Rumah tangga tukar jajal jampi anyar..

Ning uma wedi rabi,
Ning jaba ngulati..
Njajal jampi anyar selingkuh demenan,
Kula wis bli tahan..

reff:
Aja kadiran,
Wong lanang due wewenang..
Nganggep wong wadon,
Mung bisa nunggu pawon..

Sifat wong wadon,
Lir pedaringan kosong..
Ora diisi pasti wetenge kempong,
Rumah tangga tukar jajal jampi anyar..

Suket merang dami,
Cukul ning lelerang..
Kuat apa beli digawa wayuan,
Pusing ning pikiran..

Ning uma wedi rabi,
ning jaba ngulati..
Jajal jampi anyar selingkuh demenan,
Kula wis bli tahan..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Njajal Jampi Anyar"

Posting Komentar