Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Pasti Setia

 Lirik Lagu Tarling Pasti Setia - Nunung Alvi

Aja watir pasti kula setia,
Mampan segala wis tek pasrahna,
Bila sampean, sing luwih ngerti
Ning kesabaran, ati kula iki..

Aja watir pasti kula ngebakti,
Mampan segala wis sun pasrah diri,
Awan lan bengi tek, ucap ning lambe
Cinta kula mung ilang?, ning dewekane
Aja watir pasti kula setia..

reff :
Kula rela, urip sengsara
Asal sampeane, setia..

Kula rela, urip sengsara
Asal sampeane, setia..
Najane esuk luru, entok kanggo sore
Ora bakal pisah, karo dewekane..

Aja watir pasti kula ngebakti,
Mampan segala wis sun pasrah diri,
Awan lan bengi tek, ucap ning lambe
Cinta kula mung ilang?, ning dewekane
Aja watir pasti kula setia..

reff :
Kula rela, urip sengsara
Asal sampeane, setia..

Kula rela, urip sengsara
Asal sampeane, setia..
Najane esuk luru, entok kanggo sore
Ora bakal pisah, karo dewekane..

Aja watir pasti kula setia,
Mampan segala wis tek pasrahna,
Bila sampean, sing luwih ngerti
Ning kesabaran, ati kula iki..
Aja watir pasti kula setia..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Pasti Setia"

Posting Komentar