Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Pengen Digoyang

 Lirik Lagu Tarling Pengen Digoyang - Nunung Alvi

Kang aduh kakang,
sing bengen, kangene bli ilang-ilang
Awit ketemu, karo sampean
sampe kien angger kelingan..

Kang aduh kakang,
kula takon, mumpung lagi sepi uwong
Demen biduan, panggungan
apa sekedar hiburan..

reff :
Pasir, pasir ireng
kula naksir ning wong ngganteng
Pomak jemudu dingin,
kula pengen digoyang maning

Kula suka trima,
rela dadi istri muda,
Kang ja balik dingin,
ayo joget sepisan maning..

Kang aduh kakang,
sing bengen, kangene bli ilang-ilang
Awit ketemu, karo sampean
sampe kien angger kelingan..

Kang aduh kakang,
kula takon, mumpung lagi sepi uwong
Demen biduan, panggungan
apa sekedar hiburan..

reff :
Pasir, pasir ireng
kula naksir ning wong ngganteng
Pomak jemudu dingin,
kula pengen digoyang maning

Kula suka trima,
rela dadi istri muda,
Kang ja balik dingin,
ayo joget sepisan maning..

Akeh uwong, ngguluti kula
wonge denok putih mangkok,
Tamba nggawa, pick-up? telu
yen balik kulane melu..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Pengen Digoyang"

Posting Komentar