Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Ditinggal Laki

 Lirik Lagu Tarling Ditinggal Laki - Nunung Alvi

Wis rong taun kula ditinggal laki,
Ati keyungyun yen bengi tek tangisi..
Nyiksa batin kula aja nemen nemen,
Yen wis ora suka gage pegaten..

Keceluke kula due laki,
Nafkah lahir batin bli dicukupi..
Krungu clenting kabur kegawa ning angin,
Jare tangga kakangku wis kawin maning..

reff:
Arep kawin karo wong liyan,
Tapi kula durung pegatan..
Kaya kenen nasibe badan,
Mung bisa kula nangis dewekan..

Coba kakang gage balika,
Priwe benere wong rumah tangga..
Mader ketemu pada gedene,
Yen wis bli demen pegaten bae..

Keceluke kula due laki,
Nafkah lahir batin bli dicukupi..
Krungu clenting kabur kegawa ning angin,
Jare tangga kakangku wis kawin maning..

reff:
Arep kawin karo wong liyan,
Tapi kula durung pegatan..
Kaya kenen nasibe badan,
Mung bisa kula nangis dewekan..

Coba kakang gage balika,
Priwe benere wong rumah tangga..
Mader ketemu pada gedene,
Yen wis bli demen pegaten bae..

Wis rong taun kula ditinggal laki,
Ati keyungyun yen bengi tek tangisi..
Nyiksa batin kula aja nemen nemen,
Yen wis ora suka gage pegaten..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Nunung Alvi - Ditinggal Laki"

Posting Komentar