Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut - Imbuh Imbuhan

 Lirik Lagu Tarling Imbuh Imbuhan - Ochol Dhut

Nang apa.....
Sira sekien Beda....
Ora kaya... Biasa....

Masih Kelingan waktu sira permisi
Nangis Ngerumpul banyu mata
Sampe nelesi dada

Ora tak sangka
Kabeh kenangan ira
Ketutup nang godaan rayuan setan

Nyata sira sekien
Sering mengkelaken
Ning laki kaya 
Kaya wis beli pandeng

Masih tak sadari........

Reff.......
Mungkin....
Sira tekang tua
Nyatane due 
Imburi tua....

Sadar...... 
Sing akeh Istigfar
Kita rumah tangga 
Sampe tekang tua

Setan apa sing rasuki
Jurig endi sing bisiki
Sampe senok bisa lali 
Karo anak lan laki

Ora tak sangka
Kabeh kenangan ira
Ketutup nang godaan rayuan setan
Nyata sira sekien
Sering mengkelaken
Ning laki kaya 
Kaya wis beli pandeng

Masih tak sabari.....

Mungkir sira ketangguan
Nyatane due imbuh-imbuhan....

Sadar........
Sing akeh Istigfar
Kita rumah tangga 
Sampe tekang tua

Setan apa sing rasuki
Jurig endi sing bisiki
Sampe senok bisa lali 
Karo anak lan laki

Mata sih kelingan 
Waktu sira permisi
Nangis rangkul banyu mata
Sampe nelesi dada

Nyata sira sekien
Sering mengkelaken
Ning laki kaya 
Kaya wis beli pandeng

Masih tak sabari.....

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut - Imbuh Imbuhan"

Posting Komentar