Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut - Yess Bae

 Lirik Lagu Tarling Yess Bae - Ochol Dhut

Rumasane kita wong ora duwe
Disakiti dikhianati kaya langka harga diri

Larane ngati bli bisa ngobati
Tangisan wengi ingkang nyakseni
Gemuruh udan mbuang harapan
Cinta ora dadi sawiji ilang ning dalan

Reff
Rasane lara ora kuat nyangga
Wong sing tek sayang ngianati cinta 
Wis terlanjur hubungan gugur
Rasa hancur ingkang tek pikul ganti pelipur

Yen cinta mung modal setia olihe lara
Rumasane kita wong langka mung bisa apa

Lawase hubungan sun hancur mung karena harta
Durung sempet melengkunge janur Wis ninggalna
Memang sun kudu ngaca

Larane ngati bli bisa ngobati
Tangisan wengi ingkang nyakseni
Gemuruh udan mbuang harapan
Cinta ora dadi sawiji ilang ning dalan

Reff
Rasane lara ora kuat nyangga
Wong sing tek sayang ngianati cinta 
Wis terlanjur hubungan gugur
Rasa hancur ingkang tek pikul ganti pelipur

Yen cinta mung modal setia olihe lara
Rumasane kita wong langka mung bisa apa

Lawase hubungan sun hancur mung karena harta
Durung sempet melengkunge janur Wis ninggalna
Memang sun kudu ngaca

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut - Yess Bae"

Posting Komentar