Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut - Mengkelaken

 Lirik Lagu Tarling Mengkelaken - Ochol Dhut

Awale oh nyenengaken 
Tapi ning akhire mengkelaken
Apa kien uwis suratan 
Dasar nasib ora kaberan
Haaaaaa Haaaaaa Hoooooooo Hooooooo

Kesiksa batin urip e kita 
Sampe senok gawe lara

Reff:
Apa senok wis ora demen
Sampe tega ninggalaken
Gabah wutah ning leleran
Cintane senok kanggo dolanan

Patok kerep tengah sawah
Senok tega gawe sengsara

Awale oh nyenengaken 
Tapi ning akhire mengkelaken
Apa kien uwis suratan 
Dasar nasib ora kaberan
Haaaaaa Haaaaaa Hoooooooo Hooooooo

Reff:
Apa senok wis ora demen
Sampe tega ninggalaken
Gabah wutah ning leleran
Cintane senok kanggo dolanan

Patok kerep tengah sawah
Senok tega gawe sengsara

Awale oh nyenengaken 
Tapi ning akhire mengkelaken
Apa kien uwis suratan 
Dasar nasib ora kaberan
Haaaaaa Haaaaaa Hoooooooo Hooooooo

Kesiksa batin urip e kita 
Sampe senok gawe lara

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut - Mengkelaken"

Posting Komentar