Lirik Lagu Tarling Papa Lana Ft Asrini - Wudun Segunung

 Lirik Lagu Tarling Wudun Segunung - Papa Lana Ft Asrini

Nok aas...apa nok aas temenan
Najan kakang wong ora due

Aas nerima mas....aas nerima apa anane
Busung...
Gelem wudun segunung mas

Apa nrima de...
Yen kakang modal niat

Sun wong demen bli mandeng
Sugih lan mlarat
Pasti nrimane sun pasti
Nrima apa anane

Apa ikhlas de
Lamun digawa klanti

Kula yakin pasti bakal bahagia
Dilandasi cinta bebarengan usaha

Apa gelem gelem busung de
Bagen wudun segunung

Reff:
Yen lamun kakang bli blanja de

Bareng puasa
Mangan bareng sepisin
Kula bakal prihatin

Yen tekang turu ning klasa de
Kula bli nyesel
Bagen bli bisa nyandang
Kula bakal tetep sayang

Mekaya aja wedi ngumbak
Milik bli bisa ditebak
Setitik asal rutin
Pahit lan blajar prihatin

Apa ikhlas de
Lamun digawa klanti

Kula yakin pasti bakal bahagia
Dilandasi cinta bebarengan usaha

Apa gelem gelem busung de
Bagen wudun segunung

Reff:
Yen lamun kakang bli blanja de

Bareng puasa
Mangan bareng sepisin
Kula bakal prihatin

Yen tekang turu ning klasa de
Kula bli nyesel
Bagen bli bisa nyandang
Kula bakal tetep sayang

Mekaya aja wedi ngumbak
Milik bli bisa ditebak
Setitik asal rutin
Pahit lan blajar prihatin

Apa nrima de...
Yen kakang modal niat

Sun wong demen bli mandeng
Sugih lan mlarat
Pasti nrimane sun pasti
Nrima apa anane

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Papa Lana Ft Asrini - Wudun Segunung"

Posting Komentar