Lirik Lagu Tarling Rina Rivana - Tek Tuku Talake

 Lirik Lagu Tarling Tek Tuku Talake - Rina Rivana

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rina Rivana - Tek Tuku Talake"

Posting Komentar