Lirik Lagu Tarling Rini Cholista - Dilelara

 Lirik Lagu Tarling Dilelara - Rini Cholista

Nasib kaberan temen,
Duwe laki bli gelem anteng..
Awan kelawan bengi,
Kakang slalu ngelelara ati..

Yen wis bli suka trima,
Kula aja digawe lara..
Memang kula kuh ngerasa,
Dikawin kakang bli duwe dunya..

reff:
Apa sih sampean wis duwe wong liyan,
Yen deleng rabi kaya musuh bebuyutan..

Kula sih pasrah apa jare kakang,
Bokat wis kudune takdire pisahan..
Percuma duwe laki,
Lamon sering disakiti..

Yen wis bli suka trima,
Kula aja digawe lara..
Memang kula kuh ngerasa,
Dikawin kakang bli duwe dunya..

reff:
Apa sih sampean wis duwe wong liyan,
Yen deleng rabi kaya musuh bebuyutan..

Kula sih pasrah apa jare kakang,
Bokat wis kudune takdire pisahan..
Percuma duwe laki,
Lamon sering disakiti..

Nasib kaberan temen,
Duwe laki bli gelem anteng..
Awan kelawan bengi,
Kakang slalu ngelelara ati..

Kamu bisa dapatkan artikel terbaru melalui email:

0 Response to "Lirik Lagu Tarling Rini Cholista - Dilelara"

Posting Komentar